Dit udbytte ved et outplacement forløb

Vi finder den rette nye stol til dig ved: 

  • at kigge på dine kompetencer og få styr på dit CV
  • at arbejde med indsigt i dine egne stærke og svage sider
  • at kortlægge hvilke jobs og virksomheder du vil passe ind i
  • at træne dig i kommende samtaler
  • at sparre og rådgive dig løbende, indtil du sidder i den nye stol!

Man har ofte brug for at få hjælp til at komme hurtigt og godt videre efter et nødvendigt karriereskifte. Det er tit en opsigelse, der ligger bag behovet for skiftet, og det kan være en hård oplevelse at sidde med selv. 


Står du overfor et jobskifte, du ikke selv har valgt?

Føler du dig vraget og er i tvivl om, hvad du kan bruges til?

Har du brug for en, der tør tage fat i dit CV og sige tingene lige ud?

Jeg har med stor succes hjulpet flere opsagte personer igennem forløbet mellem en opsigelse og starten på et nyt job. Jeg har indsigt i de faser, man kommer igennem og forstår de behov, man sidder med. Rent professionelt har jeg siddet i over 1.000 ansættelsessamtaler og læst mindst 5.000 CV'er, så jeg ved også, hvad det handler om, når man skal søge et nyt job.


Udtalelse fra en outplacement kunde (funktionschef der skiftede fra det private til en kommunal chefstilling)

Jeg kan slet ikke rose Charlotte og hendes indsats nok. Jeg var heldig at få fat i hende allerede under arbejdet med min opsigelse og fritstilling og hendes store indsigt i alle reglerne og lovene gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder. Jeg fik lavet en talenttest, som var noget af en øjenåbner for mig. Det gik op for mig, at jeg har uddannet mig indenfor et område, som faktisk ikke passer særlig godt til mine toptalenter - og det forklarede samtidig, hvorfor jeg havde taget nogle specielle opgaver/roller på mig undervejs i min karriere (det har stimuleret de talenter, som ikke var i spil). Min nye indsigt gjorde, at det var MEGET lettere at forstå, hvad der er vigtigt for mig og jeg sparrede derfor meget med Charlotte undervejs i mine samtaler og diverse jobtilbud. Jeg sidder i dag i et helt andet område end jeg nogensinde ville have drømt om - og jeg elsker det! Jeg har fået en indsigt i mig selv og min lederrolle via talenttesten og Ofmans model, som gør at jeg agerer helt anderledes og langt mere konstruktivt i dette job. At jeg så også kan mærke, at både min chef og mine medarbejdere er glade for min indsats, er bare et ekstra plus. Tusind tak!Hvordan foregår det?

Min tilgang til opgaven er at snakke oplevelsen igennem med dig for at forstå din situation. Herefter at hjælpe dig med at finde ud af, hvad det er, som du er særlig god til (hvor ligger dine talenter/stærke sider?) og benytte dette i dit CV og din ansøgning, som vi sammen får optimeret. Det er vigtigt, at du bliver helt klar på, hvad der er de rette jobs for dig og får det kommunikeret tydeligt i dine ansøgninger, så din nye arbejdsgiver lægger mærke til dig. Når du skal til en samtale, træner vi situationen, så du bliver så tryg ved det som overhovedet muligt.

En opsigelse er en barsk oplevelse og det er meget forskelligt, hvordan man håndterer det. Men der findes en model som beskriver faserne. Den har jeg valgt at tage med her, da det er min erfaring at det hjælper med til at forstå, hvad det er man gennemgår og hvilke følelser, der kommer i spil undervejs - og ikke mindst at man ikke er den eneste, der oplever dette.