Om Reersted - Empowering Potential

Min virksomhed hedder "Empowering Potential", fordi de to ord dækker over det, som jeg arbejder med. 

"Empower" har 2 betydninger - dels at give en person autoritet til at gøre noget og dels at gøre en person stærkere og mere selvsikker, specielt omkring at tage kontrol over deres liv (og karriere). Det er især det sidste, som jeg synes er fantastisk givende at arbejde med og som jeg gennem min lange karriere indenfor personaleområdet, har haft god succes med.

"Potential" dækker over det potentiale, som vi alle besidder. Det er ikke os alle, der har fundet ind til det endnu, men det hjælper jeg med! Det viser sig nemlig at vi er både langt mere effektive og laver færre fejl, når vi arbejder med det vi er bedst til - og hvad er lige så vigtigt, vi har det også meget sjovere imens.

Min baggrund

Jeg har arbejdet indenfor Human Resource området siden 1996 og har en særlig god forståelse for menneskelig interaktion. Jeg har sparret med bestyrelsesformænd, CEOs, direktører, mellemledere, teamledere og medarbejdere og nyder at hjælpe folk med deres problemer. Min store indsigt i virksomhedsdrift, ledelse og personaleudfordringer gør, at jeg er efterspurgt som sparringspartner/executive coach og får stor ros for det.

Udvikling af individer og teams er min store passion og det er kernen i alt, hvad jeg arbejder med. Jeg har erfaring med at selvindsigt giver afklaring og hjælper til, at man træffer de rette valg i sit liv. Nogle gange er der brug for at se tingene i en anden kontekst og derfor samarbejder jeg med to testleverandører, som er kendte for deres høje kvalitet, etik og moral omkring brugen af tests - Garuda A/S og Talent Insights, begge danske firmaer som du kan læse om på siden Mine samarbejdspartnere. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Charlotte Reersted, og jeg sætter en ære i at hjælpe dig bedst muligt og i at levere som aftalt. 

Fuld fortrolighed og høj ansvarlighed omkring opgaverne er en selvfølge.

Mit CV indeholder blandt andet:

  • mere end 25 år som leder, heraf mere end 15 år i topledelser.
  • certificeret i 5 forskellige testsystemer.
  • uddannet HD i Afsætning, Diplomleder i Human Resource Development, NLP Business Practitioner (udvidet Coach udd.) og Facilitator (Pacific Institute, London).
  • efteruddannet indenfor Ledelse og HR bl.a. ved Dansk Industri, Copenhagen Business School og Ashridge Hult University.
  • medforfatter af bogen "Dansk Ledelse i særklasse - En antologi om HR der virker".

Hvis du ønsker flere detaljer, er du velkommen til at tjekke min LinkedIn profil ud via dette link: https://www.linkedin.com/in/charlottereersted/

Google Analytics og Cookies

Her kan du læse, hvordan Reersted - Empowering Potential bruger disse værktøjer.