Kontakt!

Du får fat i  Reersted - Empowering Potential   ved at:

 • ringe eller sende en sms til Charlotte på mobil nr. 93 700 365.
 • skrive en mail til Charlotte@Reersted.com.
 • kontakte mig via LinkedIn:             
 • Jeg er bosat i Christiansfeld, som ligger mellem Kolding og Haderslev i det sydlige Jylland. 

  Da de fleste af mine forløb foregår online, er der ingen geografisk begrænsning på brugen af disse og jeg har kunder fra hele landet. 

  Jeg afholder workshops, kurser og foredrag over hele landet, dog mod ekstra betaling for kørslen.  Det er værd at tage fat i Charlotte!  Jeg er en ejerleder, som blev rådet af min bestyrelsesformand til at tage fat i Charlotte hos Reersted Empowering Potential. Jeg var efter en del år som selvstændig, kørt fast i hverdagen med mange ansatte og en masse drift, og havde brug for at blive "genstartet". 

  Og det skal jeg lige love for at jeg blev!

  Jeg tog Charlottes forløb på 10 sessioner med talenttesten, arbejds- og livshjulet og et kursus i Ofman modellen og det har været fantastisk! Hvor skal jeg snart starte? Det har været livsforandrende for mig - intet mindre! Jeg har fået indsigt i mig selv og mine talenter og har fundet tilbage til de arbejdsområder, som giver mig energi - og det er fantastisk. Jeg kan selv mærke en kæmpe forskel og både min mand og mine medarbejdere, siger det samme. Forholdet til begge parter er også blevet styrket betragteligt, fordi jeg har fået mere forståelse for, hvor forskelligt vi mennesker ser vores verden. 
  Kurset  i Ofman modellen var virkelig også godt og inspirerende. Det gav en del aha-oplevelser, som har gjort at jeg bedre kan styre mine reaktioner, når jeg bliver presset eller ikke er mit "optimale jeg"....

  Jeg kan kun anbefale andre at tage sådan et forløb. Det giver virkelig meget og jeg ville ønske, at jeg havde gjort det noget før!