Brug for et længere forløb?

Læs om mine lederudviklingsforløb her.

Executive Coaching/Ledelse

Ved at få executive coaching og sparring hos mig kan du opnå BEDRE RESULTATER gennem:

  • bedre indsigt i dine egne stærke og svage sider
  • handlingsorienterede strategier for at imødegå disse
  • bedre ledelse af dig selv og/eller dine medarbejdere
  • mere tilfredse ansatte/kolleger
  • gladere kunder
  • et bedre ry for virksomheden = Employer Branding.

"Behovet for executive coaching opstår eksempelvis når man føler sig alene med sine udfordringer og har brug for konstruktiv sparring med en fortrolig person, når man mangler svar på sine spørgsmål eller når man har problemer med en vigtig medarbejder". 


  • Har du også prøvet at føle dig alene med dine udfordringer og have brug for en at sparre med? 
  • En der hurtigt kan sætte sig ind i din situation og give dig et konstruktivt mod- og medspil? 
  • Eller siddet og tænkt, at du er helt tom for idéer og energi?

Så er du kommet til det rette sted!

Du får en lyttende og tillidsvækkende executive coach og sparringspartner

Jeg har en lyttende og tillidsvækkende tilgang til det at være executive coach og sparringspartner. Jeg har selv været der og kender spillet. Nogle gange mangler man en fortrolig at sparre med - andre gange mangler man idéer og input - det kan være et organisatorisk issue eller nogle medarbejderudfordringer, som du mangler hjælp til. Det kan også være, at du føler, at du er ved at brænde ud og mangler gejst? Jeg har prøvet det meste og sætter en ære i at hjælpe dig videre.

Mange ledere bruger mig til et personligt lederudviklingsforløb, hvor vi designer indholdet til netop dit behov.

BEMÆRK: Hvis du har sagt nej tak til Cookies, så vises videoen til højre ikke. Her fortæller Kristian Jensen om, hvad han har fået ud af et forløb hos Reersted Empowering Potential. Du kan i stedet se videoen direkte hos YouTube via dette link.


Sådan foregår Executive Coaching: samskabende dialog med din hverdag i fokus

Jeg praktiserer det man kalder 3. generations coaching, som handler om en såkaldt "transformativ dialog" - hvilket på mere almindeligt sprog betyder, at vi via vores snak får fundet frem til det, der er vigtigt for dig. De centrale egenskaber i sådan en dialog er, at der er fokus på at skabe mening og refleksion over værdier - og at coachingen foregår som en refleksiv og samskabende praksis.

Praktikken bag: én til én sessioner og hjælpeværktøjer i et tillidsfuldt rum

Hos mig betyder det i praksis, at det er det én-til-én sessioner, hvor jeg lærer dig at kende og spørger ind til din situation. Det der rykker allermest er, at du får lavet en personprofil eller en talenttest, så vi kan belyse dine udfordringer med testen i baghovedet. (Vi mennesker er forskellige og derfor er der også behov for at belyse problemerne og løsningsmulighederne i et sprog (og handlinger), der passer til dig.)
Møderne kan foregå fysisk, online eller over telefonen. 

Jeg kan også tilbyde "Walk and Talk Coaching" sessioner, hvor vi mødes og går en tur, i stedet for at sidde over mødebordet. En gåtur har mange gode sideeffekter og da jeg oplever, at mange travle ledere kan have svært ved at nå deres mål for at motionere, slår vi hermed flere fluer med et smæk. 


Kerne Kvadrant-modellen

Jeg arbejder desuden med Ofmans "Core Quadrants" eller på dansk "Kerne Kvadrant" som er en genial metode til at finde strategier for at imødekomme nogle af de udfordringer, man kan have som leder, når ens toptalenter/stærke sider, løber af med en. (Metoden er udvikling af hollandske Daniel Ofman og kaldes også Ofman modellen).

Kombinationen af denne tilgang til at blive klogere på sine kernekvaliteter og at arbejde med sine skyggesider, er jeg den første der tilbyder. Det er en meget effektfuld proces, som giver vigtige aha-oplevelser.

Modellen tager udgangspunkt i et af dine toptalenter (eller kernekvaliteter) og belyser hvilken faldgrube, der opstår, når du bliver "for meget" af dit toptalent. Det kunne eksempelvis være, at du er meget beslutsom. Så kan en faldgrube være, at du bliver tromlende, fordi du hele tiden presser på for at få taget en beslutning og komme videre. En faldgrube er ofte kilde til konflikt, spænding og irritation for dine omgivelser.
Udfordringen for dig kan være at vise mere tålmodighed og lytte til, hvad der bliver sagt. Men for meget tålmodighed har du det skidt med, fordi du hader, når folk er passive - det er nemlig din allergi!

Så kunsten er at være tålmodig uden at blive passiv - og det hjælper jeg dig med at lave en strategi for!

Hvis du har brug for hjælp til at blive den bedste udgave af dig selv, ved hjælp af indsigt og sparring (og dermed opnå bedre resultater og få gladere medarbejdere), så kontakt mig for en uforpligtende snak på e-mail: Charlotte@Reersted.com eller mobil: 93 700 365.