Executive Coaching

Dit udbytte ved Executive Coaching

Ved at få executive coaching og sparring hos mig kan du opnå BEDRE RESULTATER gennem:

  • bedre indsigt i dine egne stærke og svage sider
  • handlingsorienterede strategier for at imødegå disse
  • bedre ledelse af dine medarbejdere
  • mere tilfredse ansatte
  • gladere kunder
  • et bedre ry for virksomheden = Employer Branding.

"Behovet for executive coaching opstår ofte, når man føler sig alene med sine udfordringer og har brug for konstruktiv sparring". 


Har du også prøvet at føle dig alene med dine udfordringer og have brug for en at sparre med? 

En der hurtigt kan sætte sig ind i din situation og give dig et konstruktivt mod- og medspil? 

Eller siddet og tænkt, at du er helt tom for idéer og energi?


Jeg har en lyttende og tillidsvækkende tilgang til det at være executive coach og sparringspartner. Jeg har selv været der og kender spillet. Nogle gange mangler man en fortrolig at sparre med - andre gange mangler man idéer og input - det kan være et organisatorisk issue eller nogle medarbejderudfordringer, som du mangler hjælp til. Det kan også være, at du føler, at du er ved at brænde ud og mangler gejst? Jeg har prøvet det meste og sætter en ære i at hjælpe dig videre. 


Hvordan foregår Executive Coaching?
Jeg praktiserer det man kalder 3. generations coaching som handler om en transformativ dialog. De centrale egenskaber i sådan en dialog er at der er fokus på at skabe mening og refleksion over værdier og at coachingen foregår som en refleksiv og samskabende praksis.

Hos mig er det én-til-én sessioner, hvor jeg lærer dig at kende og spørger ind til din situation. Det der rykker allermest er, at du får lavet en personprofil eller en talenttest, så vi kan belyse dine udfordringer med testen i baghovedet. (Vi mennesker er forskellige og derfor er der også behov for at belyse problemerne og løsningsmulighederne i et sprog (og handlinger), der passer til dig.)
Møderne kan foregå via skype eller over telefonen, men der vil være minimum et, som er et fysisk møde i starten.
 
Jeg arbejder desuden med Ofmans "Core Quardrants" eller på dansk "Kerne Kvadrant" som er en genial metode til at finde strategier for at imødekomme nogle af de udfordringer, man kan have som leder.

Modellen tager udgangspunkt i et af dine toptalenter (eller kernekvaliteter) og belyser hvilken faldgrube, der opstår, når du bliver "for meget" af dit toptalent. Det kunne eksempelvis være, at du er meget beslutsom. Så kan en faldgrube være, at du bliver tromlende, fordi du hele tiden presser på for at få taget en beslutning og komme videre. En faldgrube er ofte kilde til konflikt, spænding og irritation for dine omgivelser.
Udfordringen for dig kan være at vise mere tålmodighed og lytte til, hvad der bliver sagt. Men for meget tålmodighed har du det skidt med, fordi du hader, når folk er passive - det er nemlig din allergi!
Så kunsten er at være tålmodig uden at blive passiv - og det hjælper jeg dig med at lave en strategi for!