Du kan nedbringe stress ved at have fokus på læring.

Mit lærende talent har holdt mig fra at gå ned med stress!


Jeg lærer hele tiden nyt om mine talenter. Et af mine toptalenter er det lærende talent. Det betyder, at jeg elsker at lære nyt. Jeg elsker processen fra lille viden til ny kompetence. Det handler ikke så meget om, hvad det er jeg lærer, som at jeg lærer.

Det indså jeg især her under Coronakrisen, hvor jeg ikke kunne komme ud og deltage i diverse netværk, konferencer og andre former for møder. Det var en kæmpe udfordring for mig og jeg kunne mærke, at jeg blev nærmest nedtrykt. ”Hvor længe skal det her vare? Jeg holder ikke til én uge mere!” tænkte jeg allerede i slutningen af den første uge i nedlukningen.....

Men så opdagede jeg webinarerne! Hurra for alle de mange gratis webinarer, hvor jeg har lært en hel masse om alt muligt. Det meste har heldigvis også været rigtig brugbart. ;-)

Harward Business Review har netop genudsendt en interessant artikel, der beskriver hvordan forskning har bevist, at det at lære noget nyt, også hjælper en med at håndtere stress!

Jeg har gennem 30 år haft mere end fuld fart på og i den grad udsat mig selv for stress i rigelige mængder, imens jeg har haft travlt med at kravle op af karrierestigen.

Heldigvis uden at gå ned med et brag, men med alverdens signaler fra min krop om at jeg burde skrue ned, som selvfølgelig blev overhørt, for dem var der jo ikke tid til… (jeg har siden lært at det er meget typisk, når man også har det ansvarlige talent. Ansvarlig - overfor sin arbejdsgiver? Ja i den grad, men overfor sig selv? NEJ! Men det er en anden historie, som jeg må overveje at dele på et tidspunkt).

Artiklen kan læses via linket her og er på engelsk.

Kort fortalt så fortæller de 3 professorer bag artiklen om, hvordan man typisk taler om to strategier for håndtering af stress; ”Fuld fart frem” strategien eller at trække stikket og lade op udenfor arbejdet.

”Fuld fart frem” giver sig selv – man knokler bare endnu hårdere og endnu mere, for at forsøge at bringe arbejdspuklen ned. Men hvis der ikke kommer nogle perioder med mindre arbejde, så vil det ofte ende med at man går ned, når problemet har stået på længe nok.

Ved ”træk stikket” strategien giver man sig selv en pause væk fra det hele. Det genoplader batterierne og giver overblik og overskud. Det vil imidlertid oftest være et problem at komme tilbage, såfremt der ikke er sket forandringer i arbejdssituationen. For hvis de underliggende årsager/problemer ikke er blevet adresseret, så er det en stakket frist, før man igen bliver ramt af stressen.

Professorerne anbefaler derfor, at man i stedet bruger en ny tredje strategi.

De refererer fra 2 forskellige forsøg, der begge har understreget de gode effekter af læring. Forsøgspersonerne oplevede færre negative stressfaktorer og havde lettere ved at bevare deres gode arbejdsmoral, samtidig med at totale nedbrud skete signifikant sjældnere. Derfor anbefaler de, at man sætter fokus på læring for at håndtere stress.

Læringsstrategien består af 3 metoder:

1)   Start med dig selv og din egen opfattelse af opgaven

Når man er stresset og får en ny opgave, så kan man let komme til at tænke ”Åh nej, en ny opgave – det har jeg slet ikke overskud til. Den kommer til at tage frygtelig lang tid at lave og jeg har så meget andet, jeg skal nå!” Men hvis man ”snyder” sin hjerne og i stedet tænker ”Nej, hvor spændende; en ny opgave! Så har jeg mulighed for at lære noget nyt.”, så viser det sig faktisk, at man rent mentalt går til opgaven på en helt anden og mere konstruktiv måde.

2)   Lær gennem eller sammen med andre

Hvis vi er stressede og sidder alene med en opgave, så kommer den tit til at fylde en hel masse i vores hoved og måske virke uoverskuelig. Det viser sig, at det at spørge eller involvere andre har 2 positive effekter; Dels så kan vi være heldige at nogle af vores kolleger har nogle erfaringer, som hjælper os og hvis ikke, så kan nogle af de spørgsmål de stiller, eller deres perspektiv på opgaven, måske hjælpe os til nye løsningsmuligheder.

3)   Tænk på læring som en pause fra arbejdet

Den tredje og sidste metode handler om at bruge læring som en naturlig pause fra opgaverne. Find nogle opgaver, hvor du skal bruge andre kompetencer end dem du lige plejer at bruge. Det sætter gang i din kreativitet. Især hvis du vælger nogle opgaver, hvor du kan bruge dine ”iboende interesser”, fordi det så ovenikøbet giver dig et pusterum, der giver ny energi.


Og nu hænger tingene virkelig godt sammen! Jeg bliver nemlig ekstra glad for at læse om den tredje metode. Fordi dine ”iboende interesser”, som de kalder det, kan også defineres som dine toptalenter.

Talenter inddeles i top-, mellem- og bundtalenter og jeg prædiker netop, at vi alle sammen skal have langt mere fokus på at arbejde med vores toptalenter. For når vi gør det, så er vi både mere effektive, laver færre fejl og har det sjovere (det kan også kaldes at være i Flow). Og det fantastiske ved det er, at det også er her, vi som high performers, giver størst værdi for vores arbejdsgiver. En ren win-win som er illustreret i min model af ”High Performance og Lykke punktet”.


Reersted Empowering Potential High Performance og LykkepunktetJPG

Kontakt mig, hvis du gerne vil vide mere!